вівторок, 30 жовтня 2018 р.

ПРОВЕДЕННЯ АРТ - МАЙСТЕРНІ "ХОБІ - КЛАС"





         
Щоб запобігти психічному та емоційному вигоранню людині потрібно «розбавляти» свою щоденну рутину. Ось чому кожен з нас намагається знайти справу до душі, цікаве захоплення, тобто хобі. Психологи стверджують, що займаючись улюбленою справою людина в такий спосіб підтримує баланс між роботою і повсякденним життям. Наукою доведено, що хобі має і лікувальні властивості. Зокрема, шиття лікує хвороби серця, в’язання спицями сприятливо впливає на серцево – судинну систему, бісероплетіння допомагає відновити душевну рівновагу, різьба та розпис по дереву – свого роду гімнастика для очей. 
   Тож, з метою спілкування творчих педагогів 30 жовтня 2018 року районним методичним кабінетом на базі Маловисківського ліцею було організовано арт – майстерню «Хобі – клас». Поділитися власним хобі виявили бажання 23 вчителів Маловисківського району, що викладають образотворче мистецтво, трудове навчання та керівники гуртків.
     Розпочала захід завідувач районним методичним кабінетом Кислякова В.Ф., цікавими історичними фактами про виникнення хобі поділилася методист Паливода О.Л., а методист Заріцька С.Г. продемонструвала власне хобі – виготовлення прикрас в техніці «скелетування листя». Атмосфера творчості охопила присутніх. Естафету креативу, винахідливості та натхнення підхопили:

Лопатенко А.О. – виготовлення брошки з фетру;

Гудаченко - виготовлення оберегової ляльки;

Теровець Н.С. – квіти з тканини;

Ніколаєва Т.І. – малюнок в техніці «мильна бульбашка»;

Чудненко В.І. – виготовлення полиці з дерева;

Рудяченко Н.А. – виготовлення патріотичного кепі;

Щирська Л.В. – секрети виготовлення писанок;

Голованова О.В. – декорування виробів;

Шульга Ю.В. – малюнок в техніці «гратаж» ;

Гоян О.В. - виготовлення виробів з фоамірану;

Гаєвська О.В., Горденко Н.М., Чумак – Пономаренко К.М. – виготовлення лепбуку;

Шевченко Л.В. – вишивка картин бісером;

Бондаренко Н.І. – виготовлення обיємної листівки;

Копєйкіна Т.В. – техніка «пейп – арт», «кінусайга»;

Косінська Г.Г. – малюнок з використанням долонь;
Присутні щедро ділилися власним досвідом, демонстрували цікаві напрацювання, відкривали власні секрети. Творчий підхід до презентації власного хобі й емоційний настрій учасників арт - майстерні зробили захід змістовним, продуктивним і цікавим. Дякую всім за роботу!


























Немає коментарів:

Дописати коментар